Nieuw: de Tientjesactie bij A Seal

Zou jij graag je steentje bij willen dragen aan de zeehonden bij A Seal? Die uiteindelijk, mede door jouw hulp, zo snel mogelijk weer de vrije natuur in gaan? Dan kan dit vanaf nu op een laagdrempelige manier. Jij kunt namelijk voor slechts een tientje per jaar bijdragen aan de zorg voor de zeehonden in onze opvang. Lees snel meer en ontdek onze Tientjesactie.

Het idee achter de Tientjesactie

Dag in dag uit worden de zeehonden in onze zeehondenopvang verzorgd. Dit zijn jonge zeehonden die hun moeder kwijt zijn, of zeehonden die gewond of ziek zijn. Bij A Seal verzorgen wij deze zeehonden zodat zij hopelijk snel weer de oude zijn. Echter is er wel wat voor nodig om tot dit einddoel te komen. Dit gaat dan onder andere om de juiste voeding en medicatie.

Toelichting Tientjesactie

Naast de juiste voeding en medicatie is het ook van belang dat de zeehond de juiste omgeving heeft om stapje voor stapje naar de vrijlating toe te werken. Daarom dragen we ook de zorg voor binnen- en buitenbaden. Door mee te doen aan de Tientjesactie kunnen wij dit werk voortzetten. Voor slechts €10 per jaar draag jij je steentje bij aan de zorg voor de zeehonden in onze opvang. Van jouw €10 verschaffen wij namelijk:

  • Één keer voeding voor een zeehond in het buitenbad
  • Één dag medicijnen voor een zeehond
  • Één keer voeding voor een zeehond in een binnenbad
  • Één volledige schoonmaakbeurt van een bad

Word jij lid van onze Tientjesactie?

Uiteindelijk zul je minder dan een euro per maand kwijt zijn en help jij ons enorm! Word jij Tientjeslid? Je geeft dan toestemming dat er 1x per jaar €10 van je rekening af wordt geschreven. Let op: je Tientjeslidmaatschap is ten alle tijden opzegbaar. Word jij lid van onze Tientjesactie?

Wist je dat je ook eenmalig/maandelijks kunt doneren? En met jouw bezoek aan A Seal steun je ons ook! Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!