Activiteiten

Junior Zeehondenverzorger voor 1 dag!

Voor kinderen tussen 14 en 16 jaar bieden we een leuk programma aan om een dag als zeehondenverzorger mee te lopen met een ervaren medewerker van A Seal en alles te leren over hoe de dieren worden verzorgd.

Lees meer

Zeehondenverzorger voor een dag

Zeehondenverzorger voor een dag

Wil jij ook ervaren om een dag een zeehondenverzorger te zijn.

  • Helpen bij het voeren van de zeehonden
  • Voedingen van de zeehonden voorbereiden

Lees meer ->

Zeehondensafari

Bij A Seal verzorgen we zieke zeehonden, maar wil je zeehonden in het wild in de Oosterschelde zien? Dat kan met een rondvaart van de Frisia. Voor een leuke dag kun je beide uitjes combineren.

Lees meer ->

Gastles en excursie voor basisscholen

A Seal Stellendam geeft gastlessen op basisscholen in de omgeving in combinatie met een excursie met de gehele klas naar onze zeehondenopvang. De lessen passen prima binnen het lesaanbod van scholen die extra aandacht besteden aan natuur en milieu of als leerzaam schooluitje.

Lees meer ->

Roosevelt springt op de bres!

Het arrangement combineert een enerverend bezoek aan het Themacentrum Roosevelt Oud- Vossemeer, inclusief rondleiding en culinaire omlijsting, met een kijkje bij zeehondenopvang A Seal in Stellendam.

Lees meer ->

Op vertoon van de Voorne-Putten Pas krijg je 10% korting op de entree van A Seal Zeehondenopvang Stellendam.

Kom jij ook een keer bij de zeehonden op ziekenbezoek?

Lees meer

Combineer fietsen en een bezoek aan A Seal

Bij huur van een fiets of ander vervoermiddel via De Bever Verhuur in Ouddorp mag je op dezelfde dag bij A Seal Zeehondenopvang met 10% korting naar binnen!

Lees meer ->