Bezoek ons!

Bij A Seal Stellendam worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehonden en zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat zijn om weer in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.

Maar A Seal is meer dan alleen een zeehondenopvang!

1120

Bij A Seal vertellen we alles over het leefgebied van de zeehonden. Ons centrum ligt direct aan het Haringvliet en naast de Haringvlietsluizen. Regelmatig hebben wij wisselende exposities met als thema natuur en milieu.

Voor scholen hebben wij een educatief lespakket ontwikkeld en geven wij gastlessen.

Adres
A Seal Stellendam
Haringvlietplein 3 A
3251 LD Stellendam
T:0031 (0)88 27 47 780
E info@aseal.nl
Media: media@aseal.nl

ROUTEBESCHRIJVING: Volg op de N57 de borden Stellendam Havens en Haringvlietsluizen en neem de afslag Haringvlietsluizen. Volg vervolgens de borden Haringvlietsluizen en dan kan je vanzelf bij A Seal!

Mindervaliden
Ons bezoekerscentrum en de buitenverblijven zijn toegankelijk voor gehandicapten en invaliden. Er zijn parkeerplaatsen voor invaliden dichtbij de entree en in het restaurant kan gebruik worden gemaakt van het invalidentoilet.

Honden
In verband met hygiëne en besmettingsgevaar is het niet toegestaan om honden mee te nemen naar A Seal. Dit geldt ook voor hulp- en geleidehonden. Honden kunnen erg ziek worden van de zeehonden en ook andersom en dat willen we graag voorkomen.