Adopteer een zeehond!

Exclusieve Adoptie

Bij een exclusieve adoptie word je de exclusieve adoptant van een zeehond en mag je de zeehond een naam geven. Ook ontvang je 10 toegangskaarten en krijg je een officieel adoptiecertificaat.

Wanneer de zeehond kan worden vrijgelaten, mag je als adoptant de zeehond zelf vrijlaten en de kist openen (max. 2 personen op de kist).

De kosten voor een grote adoptie bedraagt eenmalig € 500,-.
Met dit bedrag sponsor je een gedeelte van de kosten (medicatie, eten en soms zelfs een operatie) die A Seal maakt om het dier tijdens de opvangperiode weer beter te maken.

Interesse? Mail dan naar adoptie@aseal.nl

Deeladoptie 

Deze vorm van adoptie is een symbolische manier om de dieren in ons centrum te helpen.

Voor € 50,00 word je deeladoptant en ontvang je een adoptiecertificaat en twee vrijkaartjes. Met deze adoptie help je ons om de dieren in ons centrum weer gezond te maken.

Wij hebben regelmatig een mooi verhaal van een dier in ons centrum wat we willen delen met het publiek via de social media. Je krijgt zo een goed beeld wat we met jouw bijdrage doen voor de dieren.

Bij een publieke vrijlating kun je komen kijken en zien hoe de dieren weer teruggaan naar zee. Via Facebook en onze website maken wij deze vrijlatingen bekend. Volg onze Facebookpagina of schrijf je in op de berichtenservice van de website. Zo blijf je altijd goed op de hoogte!

Interesse? Mail dan naar adoptie@aseal.nl

Share a seal

Een bijzondere manier van adopteren! Geschikt voor bedrijven, familie-uitjes of kleine gezelschappen. Met je groep laat je je “eigen” zeehond vrij op het strand. Dit gebeurt op een moment in overleg. Wanneer de geadopteerde zeehond in zee verdwenen is, wordt er geproost met een bubbel (ook niet alcoholisch mogelijk) uit een uniek A Seal champagneglas. Deze glazen met geetst A Seal logo mogen als aandenken mee naar huis worden genomen.

Voor je bijdrage ontvang je verder:

1 x gepersonaliseerd adoptie-certificaat

1 x fotoshoot, je ontvangt de foto’s achteraf per mail

Interesse? Mail naar adoptie@aseal.nl

Bedrijfsadoptie

Wij bieden bedrijven een exclusieve mogelijkheid aan om A Seal een warm hart toe te dragen door middel van een bedrijfsadoptie.

Voor € 2000,00 sponsor je met je bedrijf A Seal Zeehondenopvang.
Hiervoor adopteer je een zeehond, die je een naam mag geven en vrijlaten. Ook ontvang je 15 vrijkaartjes en een adoptiecertificaat.
Speciaal bij deze adoptie bieden we ook een exclusieve avondopenstelling aan voor het personeel of relaties met een rondleiding door ons centrum (max. 50 personen). Ook krijgt jouw bedrijf een vermelding op onze website en Facebook.

Interesse? Mail dan naar adoptie@aseal.nl

A Seal is een stichting met ANBI-status. Giften en donaties zijn hierdoor fiscaal gunstig te doen.