Steun ons!

A Seal is afhankelijk van donaties, sponsoring en giften. Je gift wordt volledig gebruikt voor de zorg van de dieren.

Onze stichting is door de belastingdienst erkend als ANBI, een instelling waarvan de giften door gevers als aftrekpost mag worden opgevoerd. In de jaarlijkse aangifte van de belastingdienst staat hoe dit in z’n werk gaat.

Er  zijn veel andere manieren om de zeehonden te helpen en de Stichting A Seal te ondersteunen. Zo kun je ook donateur worden, een zeehond adopteren of vrijwilliger worden.

INZAMELING INKTCARTRIDGES

Je kunt als particulier of bedrijf helpen door lege inktcartridges voor Aseal in te zamelen. Met de opbrengst kunnen we blijven zorgdragen voor de opvang van zieke, zwakke en verweesde zeehonden. En hiermee help je niet alleen Aseal, maar spaar je ook het milieu!

Stuur een mail voor info en mogelijkheden naar info@aseal.nlo.v.v. “inzamelen cartridges”

SPONSORKLIKS
Ook kun je ons steunen als je een aankoop doet bij een webshop! Hoe werkt dit? Je klikt op “Sponsorkliks” en dan word je doorgeleid naar een pagina waarop je je winkel kan kiezen. Vervolgens word je automatisch naar de betreffende webshop doorgestuurd en kun je winkelen. A Seal ontvangt op deze manier een percentage van je aankoopbedrag. Het kost je zelf niets extra’s!

1117