Steun ons!

Help onze zeehonden met een donatie!

A Seal is afhankelijk van donaties en giften. Je gift wordt volledig gebruikt voor de zorg van de dieren. Een vrije gift kun je overschrijven op onze rekening. Een online donatie verloopt anoniem, wij kunnen je dan ook niet persoonlijk bedanken.

IBAN: Nl49RABO0180 5241 27

BIC: RABONL2U

Onze stichting is door de belastingdienst erkend als ANBI, een instelling waarvan de giften door gevers als aftrekpost mag worden opgevoerd. In de jaarlijkse aangifte van de belastingdienst staat hoe dit in z’n werk gaat.

Daarnaast zijn er veel andere manieren om de zeehonden te helpen en de Stichting A Seal te ondersteunen. Zo kun je ook donateur worden, een zeehond adopteren, handdoeken geven of vrijwilliger worden.

Ook kun je ons steunen als je een aankoop doet bij een webshop! Hoe werkt dit? Je klikt op “Sponsorkliks” en dan word je doorgeleid naar een pagina waarop je je winkel kan kiezen. Vervolgens word je automatisch naar de betreffende webshop doorgestuurd en kun je winkelen. A Seal ontvangt op deze manier een percentage van je aankoopbedrag. Het kost je zelf niets extra’s!

1117