Kleine adoptie zeehond Feliz

Zeehond Feliz is beschikbaar gekomen voor kleine adoptie. Feliz is de eerste grijze zeehondenpup die bij ons is binnengebracht deze winter, een zogenaamde ‘huiler’.

Wilt u ons steunen met een kleine adoptie? Dan verzoeken wij u vriendelijk om € 50,- over te maken t.n.v. Stichting A Seal op bankrekeningnummer NL49 RABO 0180 5241 27 onder vermelding van “kleine adoptie Feliz”.
Indien u via een andere naam het geld overmaakt dan de gegevens die bij ons bekend zijn, geef dit dan per mail aan ons door via adoptie@aseal.nl.

Hieronder de regels voor de kleine adoptie:

  • Een kleine adoptie is een lightversie van een grote adoptie.
  • Bij een kleine adoptie wordt u met andere deelnemers mede-adoptant van een zeehond. Bij een kleine adoptie betaalt u 50 euro en ontvangt u na betaling een adoptiecertificaat met daarin de gegevens van de zeehond bij binnenkomst (intake). Daarmee betaalt u mee aan de verzorging van de zeehond: medicatie, onderzoek en voeding.
  • De keuze voor een adoptiezeehond gebeurt altijd in samenspraak met de Zorgafdeling.
  • Helaas kan het toch voorkomen dat ondanks onze goede zorgen de zeehond alsnog overlijdt, u kunt dan helaas geen aanspraak maken op een andere adoptiezeehond..

Vrijlating:

  • Wij streven er naar om ongeveer twee weken van te voren te laten weten wanneer de vrijlating zal plaatsvinden. Meestal is dit op een zaterdag. U krijgt per mail een uitnodiging zodra de vrijlatingsdatum en plaats bekend is.
  • Wij, als A Seal, plannen de datum van vrijlating voor de zeehond. U zal in de meeste gevallen uitgenodigd worden om hierbij aanwezig te zijn. Wanneer u onverhoopt niet op de geplande datum aanwezig kunt zijn dan heeft A Seal het recht om de vrijlating zonder aanwezigheid van de adoptant te laten plaatsvinden. De gezondheid van de zeehond staat te allen tijde voorop!