kleine adoptie zeehond Louitje

Vandaag is zeehond Louitje beschikbaar gekomen voor kleine adoptie. Louitje is een mannetje en werd op 8 november gevonden bij Ritthem; verzwakt, met diverse verwondingen en een gewicht van 24,34kg. Louitje verbleef al eerder bij ons van 18 juli (Westkapelle) tot 17 september (Ouddorp).

Wilt u ons steunen met een kleine adoptie? Dan verzoek ik u vriendelijk om € 50,- over te maken t.n.v. Stichting A Seal op bankrekeningnummer NL49 RABO 0180 5241 27 onder vermelding van “kleine adoptie Louitje”.
Indien u via een andere naam het geld overmaakt dan de gegevens die bij mij bekend zijn, geef dit dan even per mail aan mij door svp.

Hieronder de regels mbt de kleine adoptie:

  • Een kleine adoptie is een lightversie van een grote adoptie.
  • Bij een kleine adoptie word u met andere deelnemers mede-adoptant van een zeehond. Bij een kleine adoptie betaalt de adoptant 50 euro en ontvangt u na betaling een adoptiecertificaat met daarin de gegevens van de zeehond bij binnenkomst (intake). Daarmee betaalt u mee aan de verzorging van de zeehond: medicatie, onderzoek en voeding.
  • Bovendien krijgt de adoptant een mail wanneer de vrijlating is.U kunt de vrijlating langs de afzetlijn volgen. U krijgt geen privileges om binnen het vak bij de zeehond te komen.
  • De keuze voor een adoptiezeehond gebeurt altijd in samenspraak met de Zorgafdeling.
  • Helaas kan het toch voorkomen dat ondanks onze goede zorgen de zeehond alsnog overlijdt, u kunt dan helaas geen aanspraak maken op een andere adoptiezeehond..

Vrijlating:

  • Wij streven er naar om ca. 2 weken van te voren te laten weten wanneer de vrijlating zal plaatsvinden. Meestal is dit op een zaterdag. U krijgt per mail een uitnodiging zodra de vrijlatingsdatum bekend is.
  • Wij, als A Seal, plannen de datum van vrijlating voor de zeehond. De adoptant zal uitgenodigd worden om hierbij aanwezig te zijn. Kan de adoptant onverhoopt niet op de geplande datum aanwezig zijn dan heeft A Seal het recht om de vrijlating zonder aanwezigheid van de adoptant te laten plaatsvinden. De gezondheid van de zeehond staat te allen tijde voorop!