Rabobank fietsdag heeft geld opgebracht voor de stichting

Op zaterdag 14 juni heeft Rabobank Goeree-Overflakkee de Rabobank Fietsdag georganiseerd. Ieder jaar een kans voor verenigingen en stichtingen om geld bij elkaar te fietsen voor de clubkas. Na alle voorbereidingen kon de Rabobank Fietsdag rekenen op veel deelnemers. Dat voorspelde, samen met de medewerking van de horecaondernemers, een sportieve Rabobank Fietsdag.

Net als voorgaande jaren konden de verenigingen een startnummer aanvragen bij de Rabobank. Er zijn in totaal 125 startnummers aangevraagd. Om 10.00 uur startte de Rabobank Fietsdag en konden alle fietsers starten vanaf de verschillende stempelposten over het hele eiland. In tegenstelling tot voorgaande jaren waren de fietsers vrij zelf invulling te geven aan de route. Per stempel  was er een vast bedrag van €1,50 te verdienen plus  €50,-  als uw vereniging met meer dan 5 mensen aan de start verscheen.

Er zijn 910 fietsers gestart die samen vele stempels bij elkaar hebben gefietst voor hun vereniging of stichting. De dag begon bewolkt maar rond de middag brak de zon door en was het ondanks een pittige wind een mooie dag om te fietsen. Gelukkig was het mogelijk even bij te komen en te genieten van de zon op de terrassen van verschillende horecaondernemers. Dit jaar waren zij weer zo gastvrij om deel te nemen als stempelpost en waren op veel terrassen ook nog speciale fietsmenu’s te krijgen.

De Rabobank Fietsdag 2014 was een mooie dag waar een sponsorbedrag van totaal €11.459,- bij elkaar is gefietst voor verenigingen en stichtingen over het hele eiland.

Om deze dag tot een succes te maken zijn er altijd enthousiaste horecaondernemers, verenigingen, stichtingen en natuurlijk fietsers nodig. Samen maken we de Rabobank Fietsdag tot het grootste sportieve sponsorevenement op Goeree-Overflakkee. We willen de horecaondernemers bedanken voor hun enthousiasme en hun medewerking. Uiteraard willen we ook alle fietsers bedanken voor hun deelname en de verenigingen en stichtingen veel plezier wensen met het sponsorgeld!

Stichting Aseal deed mee onder nummer 121. In totaal werd er 98 EUR bij elkaar gefietst.

Wil je weten hoeveel er bij elkaar is gefietst voor de verschillende verenigingen en stichtingen tijdens Rabobank Fietsdag 2014, download Sponsorbedrag per vereniging/stichting (PDF, 334 kB)