Nieuw logo

LOGOprof visuele reclame te STELLENDAM is een flexibele onderneming en biedt visuele reclame in de ruimste zin van het woord. Omdat A SEAL STELLENDAM hen vanaf de eerste berichtgevingen erg aansprak, hebben zij voor ons een logo ontwikkeld.

A SEAL STELLENDAM spreekt ons vanaf de eerste berichtgevingen erg aan. Juist de gedreven inzet van de betrokken vrijwilligers en het betrokken doel hebben ons van LOGOprof visuele reclame ertoe gezet mee te werken aan de basis voor een hedendaagse en onderscheiden promotie van A SEAL STELLENDAM. Een professioneel centrum voor zeezoogdierenzorg op een unieke locatie dicht bij hun leefomgeving.

Een omgeving met zeezoogdieren is van belang voor ons als bewoner van GOEREE-OVERFLAKKEE. Dit wordt temeer duidelijk door de professionele en educatieve wijze waarop Stichting A SEAL STELLENDAM iedereen enthousiasmeert en betrekt bij hun werkzaamheden.
Met de juiste ervaringen in project- en evenementenreclame, als o.a. het regionaal bekende elektroscooter huurproject GO-ELEKTRO of de door veel gezinnen bezochte 2e paasdag KIJKBIJDEBOER, willen wij A SEAL STELLENDAM steunen.

LOGOprof visuele reclame te STELLENDAM is een flexibele onderneming en biedt visuele reclame in de ruimste zin van het woord. Ons bedrijf bestaat bij de mooie persoonlijke contacten en ons inlevingsvermogen.
Vanaf de oprichting in 2006 bieden wij meer rendement bij reclame door verdiepte kennis in communicatie en aansluiting op de moderne vraag naar onderscheiden professionele uitingen in de huidige markt.

Erkenning door het GOC onderstreept ook onze doorgaande ontwikkelingen en inzet binnen de Creatieve Industrie. Ook putten we, juist door de nauwe band met toonaangevende opleidingscentra, uit de meest recente ontwikkelingen op grafisch gebied.

De mogelijkheden en ervaringen vanuit ons brede pakket aan reclame leveringen, ons stabiele netwerk van kwaliteitstoeleveranciers garandeert voor elke leverantie optimaal resultaat. Vanaf het ontwerp tot realisatie en levering van drukwerk, alle in- en outdoorreclame, speciaal reclame, online web oplossingen, teksten en beletteringen kunnen als sterke kant worden ervaren van 1 leverancier en aanspreekpunt. Ons team werkt met no nonsense mentaliteit en resultaat- of beter doelgericht.

Wij wensen het team A SEAL STELLENDAM voorspoedige ontwikkelingen toe en roepen donateurs en betrokken bewoners op deze mooie stichting te steunen.