Dier in de schijnwerpers: Stella

Dier in de schijnwerpers: zeehond Stella.

“Ik ben Stella, een gewone zeehond die van het strand van Wemeldinge naar A Seal Zeehondenopvang in Stellendam gebracht werd. Naast een longworminfectie heb ik een wond op mijn kop als gevolg van een gevecht met een andere zeehond. Heel erg ernstig is die niet, maar het is wel beter voor de genezing dat de wond dagelijks schoongemaakt en ontsmet wordt.

Momenteel verblijf ik in de quarantaine waar ik heerlijk in mijn badje zwem en vol enthousiasme mijn dagelijkse portie haring verorber.
Kom je mij bezoeken? Je zal me meteen herkennen!

Ik ben momenteel het “Dier in de schijnwerpers” en ben daar erg trots op. Op regelmatige basis zal je foto’s en filmpjes van mij zien verschijnen op Facebook; zo kan je goed volgen hoe het mij gaat.”