Zeehond nummer 500 bij A Seal binnen!

“Ik ben de 500ste zeehond die door A Seal Stellendam opgevangen wordt. Enkele dagen geleden ben ik van het strand van Noordwijk naar A Seal gebracht. Ik heb last van longwormen en verschillende verwondingen aan mijn achterflippers. Toen ik in A Seal aankwam had ik vrij hoge koorts maar de vrijwilligers van A Seal hebben mij snel gekoeld en medicatie toegediend waardoor ik nu in stabiele conditie verkeer. Ik heb nog een lange weg te gaan, want met een schamel lichaamsgewicht van 15kg moet ik het vooral rustig aan doen. Wat eten betreft ben ik wel een snelle! Ik eet mijn haringen al lekker zelf, maar dagelijks moet ik verschillende keren vocht toegediend worden omdat ik verzwakt en uitgedroogd ben.
Ik zal dus wel nog een tijdje in A Seal zijn. Omdat ik de 500ste zeehond bij A Seal ben, is dat een mooie reden om mij een bezoekje te brengen. Kom jij bij mij op ziekenbezoek? Momenteel verblijf ik in de quarantaine.”

Zeehond 500 is ons nieuwe dier in de schijnwerpers. We zullen hem gaan volgen in zijn herstelperiode bij A Seal en regelmatig een berichtje over hem plaatsen op social media.