Vrijwilligersvacature: Voorlichter A Seal bezoekerscentrum (m/v)

Bij A Seal Stellendam zijn wij voor ons bezoekerscentrum en aanvulling op ons huidige team op zoek naar een aantal Voorlichters Bezoekerscentrum (m/v). Ben jij representatief, enthousiast, welbespraakt in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits en vind je het leuk om mensen te ontvangen, vragen te beantwoorden en rondleidingen te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het betreft een vrijwilligersfunctie voor minimaal een dag in de twee weken (wekelijks mag natuurlijk ook!) en bij voorkeur ook eens beschikbaar in de weekenden. De werktijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur (in overleg afwijkingen mogelijk). Let op: het werk omvat veel rondlopen en staan, dus fysiek moet je in staat zijn om dit te doen.

Wat bieden wij? Een leuke, afwisselende en bijzondere werkomgeving bij de zeehondenopvang in Stellendam. Uiteraard krijg je van ons een opleiding. Wij werken met een gemotiveerd en gezellig team en we doen regelmatig iets leuks met onze vrijwilligers.

Interesse? Kom een keer langs en vraag meer informatie aan onze balie of mail naar info@aseal.nl met een korte CV en motivatie.