Tickets met korting via website A Seal Stellendam

Vanaf 3 december 2018 gaan A Seal Stellendam en Ticketsplus de samenwerking aan. Vanaf dat moment kun je als bezoeker van A Seal ook online je kaartje kopen, op deze tickets ontvangen bezoekers altijd een leuke standaardkorting. Naast de online tickets, krijgen ook de gasten van vakantieparken en campings in de buurt de mogelijkheid om via de receptie tickets voor A Seal te bestellen.

Ticketsplus ondersteunt A Seal online door het zeehondenbezoekerscentrum ook via de website boekbaar te maken, hiervoor maakt A Seal gebruik van de webshopservices van Ticketsplus.

Bezoek ook onze nieuwe tentoonstelling met korting. De expositie ‘Swim Fish Swim’. Deze tentoonstelling brengt o.a. de terugkeer van de dynamische deltanatuur van het Haringvliet in beeld. Tot 26 januari kun je de tentoonstelling bij A Seal bezoeken, waarna het net als de trekvissen haar reis vervolgt. Bestel je kaartjes met korting via: www.Aseal.nl .

‘’Samen met A Seal Stellendam zorgen wij ervoor dat het zeehondencentrum, gelegen op het prachtige Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, zowel online (via de eigen website) als offline boekbaar is. Dit o.a. via ticketverkoop aan de receptie bij tientallen accommodaties in de regio, waarmee we zowel nationale, als internationale toeristen activeren om een bezoek te brengen en meer te leren over de zeehond’’

Rick Kieboom, Marketing manager Ticketsplus

‘’In ons bezoekerscentrum bieden wij een educatief programma aan, waar bezoekers meer kunnen leren over de zeehond en de medische zorg die wij aanbieden. Door online kaartverkoop te faciliteren bereiken we meer gasten en zijn we meteen zichtbaar en boekbaar bij verschillende vakantieparken in de regio, hierdoor kunnen wij blijven groeien met onze professionele hulpverlening.’’

Karola van de Velde, bedrijfsleider bij A Seal.

 

 

Over A Seal

A Seal Stellendam vangt zieke en verweesde zeehonden van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust op, waarna ze na herstel weer worden uitgezet in de natuur. In het bezoekerscentrum bevinden zich tentoonstellingen met educatieve thema’s over zeehonden en hun leefgebied, maar ook onderwerpen als de deltanatuur, milieu en duurzaamheid worden middels tijdelijke tentoonstellingen behandeld.
www.aseal.nl


Over Ticketsplus

Ticketsplus is een ervaren online e-commerce partij met een groot netwerk en gespecialiseerd in de Leisure-, hospitality- & entertainmentsector. Door vraag en aanbod van beleving beter op elkaar af te stemmen en de belevenismarkt transparanter te maken, vergroten we de markt, zorgen we voor betere en slimmere deals en wordt er aan het einde van de rit door gebruikers meer omzet gemaakt! Ticketsplus is echter meer dan een ticket en is van mening dat de techniek die zij levert een middel is om bepaalde doelstellingen mee te bereiken. O.b.v. onze kennis en ervaring kunnen we inmiddels concluderen dat zichtbaarheid of een unieke activatie nog belangrijker is dan de techniek, om deze reden heeft Ticketsplus zich ontwikkeld als een unieke e-commerce partij die naast online ticketing ook adviseert en activeert in marketing, pr & sales. Ticketsplus levert de techniek, maar fungeert ook als een verlengstuk van uw marketing of salesafdeling.
www.ticketsplus.nl