Opening Zeehondenopvang

Na maanden van belangrijke verbouwingswerken en herinrichting, is het zover. Vanaf vrijdag 18 december om 10u is de vernieuwde Zeehondenopvang A Seal geopend voor het publiek.

Bij A Seal kun je echte zeehonden van heel dichtbij bekijken. Je kunt ook zien hoe de vele vrijwilligers de dieren dagelijks verzorgen en je komt van alles te weten over de verschillende zeehonden die leven in ons gebied.

Maar A Seal is meer dan alleen een zeehondenopvang!

Bij A Seal voelt het net of je in zee bent. Je klimt op zandbanken en geniet van een uitzicht wat je nog nooit eerder zo hebt gezien. Wie goed kijkt in boeien en aangespoelde zeecontainers, ontdekt allerlei leuke weetjes over het redden van mens en dier.

Onze partners KNRM, Rijkswaterstaat, Het Waterschap Hollandse Delta en Drinkwaterbedrijf Evides zijn in verschillende hoeken van de expo te vinden. De bijzondere Haringvlietsluizen, de 1000.000ste redding van de KNRM en hoe wij droge voeten houden op Goeree-Overflakkee, je ontdekt het allemaal bij A Seal.

De expo is voor jong en oud een geweldige belevenis, ook voor kinderfeestjes, schoolexcursies, bedrijfsuitjes, en familiefeesten ben je van harte welkom!

>> Lees verder op ‘Bezoek ons’