Nieuwe vrijwilligersvacature: medewerker Educatie (m/v)!

Vacature vrijwilligersfunctie Educatie Medewerker (m/v/)

Bij A Seal vangen we zieke, verzwakte en verweesde zeehonden op die langs de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust gevonden worden. In ons bezoekerscentrum kan het publiek van dichtbij de zeehonden bekijken, hier laten we alles zien over het leefgebied van de zeehondenen en organiseren we tijdelijke exposities, die met natuur en milieu te maken hebben.

In ons centrum zijn in totaal bijna 100 vrijwilligers actief, onder andere in de zeehondenzorg, in het bezoekerscentrum als receptie/ontvangst medewerker, gastheer/vrouw of educatie medewerker en bij de technische dienst. Wij zijn voor ons educatie team nog op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Werkzaamheden:

A Seal heeft een speciaal Natuur en Milieu Educatie lesprogramma ontwikkeld voor basisscholen, bestaande uit een gastles en een schoolexcursie naar A Seal. Onze vrijwillige Educatie Medewerkers geven zelfstandig de door A Seal ontwikkelde gastlessen op basisscholen en begeleiden het schoolexcursie programma bij A Seal.

Wij bieden:

– Een opleidingstraject om te werken met het Natuur en Milieu Educatie lesprogramma van A Seal. – Een leerzame, unieke en leuke werkomgeving
– 10% korting op aankopen in onze winkel
– Reiskostenvergoeding*

Werkdagen en tijden:

De gastlessen en schoolexcursies vinden plaats onder schooltijd en in de regel op maandag en dinsdag. A Seal zoekt nog een aantal vrijwilligers die flexibel inzetbaar zijn op deze dagen tussen 09:00 en 15:00 uur. N.B. Voor de uitvoering van deze functie moet je in het bezit zijn van een VOG verklaring.

Heb jij gevoel voor onderwijs en kan je goed met kinderen omgaan? Dan is onze functie Educatie Medewerker misschien iets voor jou!

Voor meer informatie, email: info@aseal.nl

* Mits aan alle voorwaarden wordt voldaan