Help jij Ebba beter te maken? Word haar mede adoptant!

Ik ben Ebba, een vrouwelijke gewone zeehond (nr. 368) en dit is mijn verhaal:
Ik was nog maar enkele dagen oud toen ik op 4 augustus met hoge koorts van het strand van Zandvoort naar A Seal gebracht werd. Door de medicatie en goede zorgen bij A Seal ging het al snel goed met mij. Echter twee weken later kreeg ik een zware terugval. Ik werd erg ziek en ik moest steeds mijn visjes uitspugen. Na verschillende medicijnen te hebben gekregen en door de goede verzorging van alle vrijwilligers bij A Seal, ben ik weer helemaal opgeknapt. Ik verorber weer het ene visje na het andere, kom wekelijks goed aan en zodra ik de verzorgers zie langskomen, kun je mij horen schreeuwen.
Wil je mij mede adopteren? Dat kan voor € 50,00. Dan ontvang je een vrijkaartje om mij te komen bezoeken en een adoptie-certificaat met mijn persoonlijke gegevens. Bovendien mag je mijn vrijlating bijwonen; dat wordt een heel bijzonder moment!

Doe jij ook mee? Neem snel contact op met A Seal via adoptie@aseal.nl