Dier in de schijnwerpers: Zeehond 407 (Klaas)

Zeehond 407 (door ons genoemd “Klaas”) is op Sinterklaasdag binnengebracht en is de eerste grijze zeehondenpup van dit seizoen bij A Seal Zeehondenopvang en Expo Stellendam.

Hier is zijn verhaal:

Hallo, ik ben Klaas en ik ben een pup van de grijze zeehond.
De eerste drie weken na mijn geboorte had ik een witte babyvacht. Ik heb eerst lekkere vette moedermelk gedronken en ben toen flink aangekomen. Na ongeveer drie weken moest ik mijzelf al kunnen redden. Eerst moest ik vasten en ik heb toen veel geslapen. Daarna ben ik mijn witte babyvacht helemaal kwijtgeraakt. Ook had ik honger en moest ik zelf op zoek naar vis. Moeilijk hoor om er achter te komen welke vis ik wel en niet kan eten! Het is me nog niet helemaal gelukt, waardoor ik zo vermoeid en verzwakt raakte dat ik uitgeput op het strand ben gaan liggen. Daar ben ik gelukkig gevonden en toen ben ik naar zeehondenopvang A Seal gebracht. Hier krijg ik alles wat ik nodig heb en gaan de verzorgers me ook helpen met het leren eten van visjes.

Ik lig nu nog op een rustig plekje apart maar binnenkort ga ik verhuizen en kun je me zien. Kom je dan naar me kijken ?

Je kunt mij en de andere dieren bij A Seal ook helpen om beter te worden!

Dat kan door een symbolische adoptie te doen. Voor € 50,00 help je mee om de dieren in ons centrum, waaronder Klaas, weer beter te maken! Je ontvangt een mooi certificaat en 2 vrijkaartjes om bij ons te komen kijken! (Let op: je adopteert Klaas niet!)

Of je kunt ons helpen door een symbolisch emmertje vis te doneren. Dit kan voor € 15,00 en je kunt dit overmaken op rekeningnummer NL49RABO0180524127 naar Stichting A Seal o.v.v. “emmertje vis Klaas”.

Bedankt alvast!