Baliemedewerkers en gastvrouwen/heren gezocht!

Voor ons bezoekerscentrum bij A Seal zeehondenopvang Stellendam zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die de bezoekers in ons centrum ontvangen en ze alles vertellen over het werk wat we doen voor de zeehonden.

In ons bezoekerscentrum ontvangen we jaarlijks veel gasten uit binnen- en buitenland die alles willen weten over de zieke dieren en hoe wij ze weer beter maken. Onze gastvrouwen/heren leggen alles uit, doen rondleidingen, houden educatie momenten en helpen bij kinderfeestjes en kindermiddagen.

Onze baliemedewerkers ontvangen de gasten in ons centrum, verkopen de entreekaartjes, beantwoorden de telefoon en “bemannen” onze winkel.

Heel leuk vrijwilligerswerk en uiteraard kun je ook beide functies uitoefenen!

Heb je interesse, mail dan naar info@aseal.nl of kijk verder op onze website onder “Help ons!” Word vrijwilliger!

Lees hieronder het verhaal van Conny Stuurman, een van onze vrijwilligers:

Conny is al twee jaar vrijwilliger bij A Seal. Op de vraag aan haar waarom ze destijds hiervoor heeft gekozen zegt ze: “Twee jaar geleden ben ik met pensioen gegaan en ik wilde niet achter de bekende geraniums terecht komen. Ik heb toen gekozen om als vrijwilliger te gaan werken in de expo bij Aseal.”

Conny is een allround vrijwilliger in de expo. Wat doet ze dan zoal? “Mijn dag bestaat uit kassa en winkelverkoop en als gastvrouw educatie en rondleidingen te geven aan groepen en kinderfeestjes begeleiden. Als er vrijlatingen zijn van de zeehonden help ik ook door eventueel te collecteren en de mensen achter de lijnen te houden en te informeren. Als er evenementen zijn in de regio, zoals bijvoorbeeld beurzen of toeristendagen, geeft het ook voldoening om Aseal zo goed mogelijk te promoten.”

Conny geeft aan dat ze iedereen, die het fijn vindt om met mensen om te gaan en wil werken in een unieke omgeving, aanraadt om vrijwilliger in de expo van A Seal te worden.  “Als gastvrouw of gastheer kun je je kennis overbrengen over dit unieke dier aan een breed publiek en ga je elke keer met een voldaan gevoel naar huis.”