Word vrijwilliger!

Vrijwilliger zijn bij A Seal is erg leuk en dankbaar werk. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de verzorging van de zeehonden, maar er zijn tal van andere werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Vrijwilligers vacature: Receptie- en ontvangstmedewerker (m/v)

Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van bezoekers bij A Seal. Je bent het eerste aanspreekpunt van bezoekers en je zorgt voor een vriendelijke en vlotte afhandeling van de entreekaartjes en bedienen van de kassa. Je begeleid de mensen naar binnen, zorgt voor informatie over het centrum en wijst de bezoekers op de educatie-momenten en voedingsmomenten. Je beantwoord allerlei vragen en bent een ambassadeur van ASeal en de omgeving.

Daarnaast beantwoord je de telefoon, neemt boekingen en boodschappen aan en zorgt voor de juiste afwikkeling naar de verantwoordelijke personen. 

A Seal heeft een leuke shop met merchandise. Je zorgt voor afrekenen van de merchandise, aanvullen en prijzen van de merchandise. 

Tenslotte maak je bezoekers attent op de verschillende mogelijkheden om A Seal te steunen, zoals donateurschap, sponsor of adoptant worden. 

Je krijgt een opleiding om al deze taken te leren vervullen van een van onze teamleiders. Zij begeleiden je en zijn beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Samen met collega vrijwilligers werk je volgens een rooster. Inroostering van diensten gebeurt in onderling overleg met de teamleider waarbij voorkeursdagen kunnen worden aangegeven. Een dienst per week of per twee weken is mogelijk. Een volledige werkdag of halve werkdag is ook mogelijk. 

Aan het einde van een werkdag zorg je samen met je collega’s voor het netjes en schoon achterlaten van de expo. Dit omvat lichte schoonmaak werkzaamheden. 

In de expo werken ook gastheren en gastvrouwen die de bezoekers in het centrum informeren en educatie verzorgen. Samen met hen zorg jij ervoor dat bezoekers bij A Seal een onvergetelijk bezoek hebben. 

Overige functies: 

Zeehondenzorg: In de zeehondenzorg zijn we op zoek naar vrijwilligers in diverse functies als zorg-ondersteuner, assistent verzorgers en voerders. Voor deze functies krijg je bij ons een gedegen opleiding! Je werkt dan direct met en voor de dieren. Erg dankbaar werk, maar ook fysiek inspannend werk. Heb je interesse en altijd al met zeehonden willen werken? Ben je in de weekenden en/of avonden beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Technische dienst: onze vrijwilligers van de technische dienst zijn verantwoordelijk voor alle technische klussen die wij in ons centrum hebben. Dat varieert van het onderhouden van onze waterinstallatie tot het repareren van een lamp. Allemaal belangrijk werk om ons centrum in tiptop conditie te houden. Wij zijn op zoek naar aanvulling voor ons technisch team.

Wil je ons team versterken of hier meer over weten? Vul onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen binnenkort contact met je op!

Regelmatig organiseren we leuke en informatieve bijeenkomsten voor onze vrijwilligers als dank voor hun inzet.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Voorkeur werkzaamheden

Beschikbaarheid

Voeg je CV toe