Word vrijwilliger!

Vrijwilliger zijn bij A Seal is erg leuk en dankbaar werk. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de verzorging van de zeehonden, maar er zijn tal van andere werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Vrijwilligers vacatures:

1. Receptie- en ontvangstmedewerker (m/v)

Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van bezoekers bij A Seal. Je bent het eerste aanspreekpunt van bezoekers en je zorgt voor een vriendelijke en vlotte afhandeling van de entreekaartjes en bedienen van de kassa. Je begeleid de mensen naar binnen, zorgt voor informatie over het centrum en wijst de bezoekers op de educatie-momenten en voedingsmomenten. Je beantwoord allerlei vragen en bent een ambassadeur van ASeal en de omgeving.

Daarnaast beantwoord je de telefoon, neemt boekingen en boodschappen aan en zorgt voor de juiste afwikkeling naar de verantwoordelijke personen. 

A Seal heeft een leuke shop met merchandise. Je zorgt voor afrekenen van de merchandise, aanvullen en prijzen van de merchandise. 

Tenslotte maak je bezoekers attent op de verschillende mogelijkheden om A Seal te steunen, zoals donateurschap, sponsor of adoptant worden. 

Je krijgt een opleiding om al deze taken te leren vervullen van een van onze teamleiders. Zij begeleiden je en zijn beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Samen met collega vrijwilligers werk je volgens een rooster. Inroostering van diensten gebeurt in onderling overleg met de teamleider waarbij voorkeursdagen kunnen worden aangegeven. Een dienst per week of per twee weken is mogelijk. Een volledige werkdag of halve werkdag is ook mogelijk. 

Aan het einde van een werkdag zorg je samen met je collega’s voor het netjes en schoon achterlaten van de expo. Dit omvat lichte schoonmaak werkzaamheden. 

In de expo werken ook gastheren en gastvrouwen die de bezoekers in het centrum informeren en educatie verzorgen. Samen met hen zorg jij ervoor dat bezoekers bij A Seal een onvergetelijk bezoek hebben. 

2. Medewerkers technische en facilitaire dienst (m/v)

Je bent verantwoordelijk samen met je collega’s voor alle technische en facilitaire werkzaamheden in ons centrum. Dat houdt in dat je samen met je collega’s zorgt voor het tip top in orde houden van de zeehondenverblijven, terreinen, technische installaties en ons bezoekerscentrum. We zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken, relatief “handig” zijn, creatief zijn in oplossingen bedenken en gevoel hebben voor techniek. Ben jij die persoon? Word dan vrijwilliger bij A Seal.

Overige functies: 

3. Assistent zeehondenverzorger (m/v) 
In de zeehondenzorg zijn we op zoek naar vrijwilligers in diverse functies als zorg-ondersteuner, assistent verzorgers en voerders. Voor deze functies krijg je bij ons een gedegen opleiding! Je werkt dan direct met en voor de dieren. Erg dankbaar werk, maar ook fysiek inspannend werk. Heb je interesse en altijd al met zeehonden willen werken? Ben je in de weekenden en/of avonden beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wil je ons team versterken of hier meer over weten? Vul onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen binnenkort contact met je op!

Regelmatig organiseren we leuke en informatieve bijeenkomsten voor onze vrijwilligers als dank voor hun inzet.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Voorkeur werkzaamheden

Beschikbaarheid

Voeg je CV toe