Word vrijwilliger!

Vrijwilliger zijn bij A Seal is erg leuk en dankbaar werk. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de verzorging van de zeehonden, maar er zijn tal van andere werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Vrijwilligers vacatures:

1. Voorlichter (m/v)

De volgende werkzaamheden kunnen vallen onder de vrijwillige functie van Voorlichter bij A Seal. In overleg bepaal je welke uren en werkzaamheden het beste passen. A Seal stimuleert all-round voorlichters die op alle vlakken ingezet kunnen worden:

 • Assisteren bij de kassa en shop (zelfstandig in rustige periodes en naast TL in drukke periodes)
 • Ontvangen en te woord staan bezoekers in ons bezoekerscentrum
 • Bezoekers wijzen op voedingsmomenten en andere gebeurtenissen zoals Meet & Greets   en andere gebeurtenissen met zeehonden
 • Gids tijdens geboekte rondleidingen
 • Begeleiden bezoekers bij Virtual Reality
 • Aankaarten adopties, sponsoring, donaties
 • Lichte schoonmaak werkzaamheden
 • Assisteren bij vrijlatingen: bemannen kraam, collectes, educatie publiek op het strand

2. Medewerkers facilitaire dienst (m/v)

Je bent verantwoordelijk samen met je collega’s voor alle technische en facilitaire werkzaamheden in ons centrum. Dat houdt in dat je samen met je collega’s zorgt voor het tip top in orde houden van de zeehondenverblijven, terreinen, technische installaties en ons bezoekerscentrum. We zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken, relatief “handig” zijn, creatief zijn in oplossingen bedenken en gevoel hebben voor techniek. Ben jij die persoon? Word dan vrijwilliger bij A Seal.

3. Assistent zeehondenverzorger (m/v) 
In de zeehondenzorg zijn we op zoek naar vrijwilligers in diverse functies als zorg-ondersteuner, assistent verzorgers en voerders. Voor deze functies krijg je bij ons een gedegen opleiding! Je werkt dan direct met en voor de dieren. Erg dankbaar werk, maar ook fysiek inspannend werk. Heb je interesse en altijd al met zeehonden willen werken? Ben je in de weekenden en/of avonden beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wil je ons team versterken of hier meer over weten? Vul onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen binnenkort contact met je op!

Regelmatig organiseren we leuke en informatieve bijeenkomsten voor onze vrijwilligers als dank voor hun inzet.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Voorkeur werkzaamheden

  Beschikbaarheid

  Voeg je CV toe