Evides waterbedrijf

Evides Waterbedrijf is het drinkwaterbedrijf voor klanten in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Dagelijks kunnen circa 2,5 miljoen mensen vertrouwen op goed en zuiver water, vers uit de kraan.

water drinken002-Drinkwater is het enige levensmiddel dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bij u thuis wordt afgeleverd. Dat blijft bijzonder. Evides Waterbedrijf zorgt voor dit betrouwbare drinkwater. Kwaliteit en leveringszekerheid stellen we voorop! We leveren drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Zuid-Holland-Zuid, Zeeland en op de Brabantse Wal.

Het water dat bij u uit de kraan komt, maakt uit Evides uit oppervlakte-, geïnfiltreerd duin- of grondwater. Het produceren en leveren van kraanwater gebeurt via een uitgekiend proces van zuiveringsstappen op een duurzame manier. Rivier-, grond- en geïnfiltreerd duinwater zuiveren wij op milieuvriendelijke wijze en vervoeren wij via 14.000 km aan ondergrondse leidingen. Hierdoor is er geen transport over de weg of verpakkingsmateriaal nodig is, waardoor de CO2-voetafdruk van kraanwater laag is.